Pentru a va imbunatati confortul atunci cand sunteti la volan, una dintre grijile principale este anularea zgomotelor din afara masinii. Pentru a le reduce, fie ca sunt produse de surse independente de propriul autovehicul, de cauciuri sau de motor, aveti nevoie de o antifonare profesionala, specifica tipului de masina pe care o conduceti. Operatiunile necesare acestui obiectiv, denumite insonorizare auto, pot reduce considerabil intensitatea zgomotelor care va deranjeaza.

De insonorizarea auto aveti nevoie cu atat mai mult atunci cand alegeti un sistem audio pentru masina. Ca sunetul sa aiba cea mai buna calitate si sa va bucurati de maximul de performanta al difuzoarelor pentru care optati este necesara antifonarea cu produse profesionale.

Din magazinul online car-sound.ro puteti alege, la cele mai bune preturi de pe piata de profil, produse specifice pentru insonorizarea auto. Fie ca doriti insonorizarea plafonului, a portabagajului, podelei, usilor laterale sau a compartimentului motorului față de habitaclu și a capotei acestuia, echipa car-sound.ro va ofera si consultanta pentru operatiunile de care aveti nevoie, in functie de prioritatile dvs. – de exemplu, daca doriti insonorizarea pentru a crea o mai buna “incinta acustica” pentru sistemul audio din masina, prioritare pentru antifonare vor fi zonele usilor si portabagajului.

In alegerea produselor pentru insonorizare auto trebuie sa tineti cont de zona care urmeaza a fi antifonata. Daca doriti insonorizarea unor zone greu accesibile sau neregulate, puteti alege folosirea antifoanelor tip vopsea. Pentru aceste zone, utilizarea altui tip de material poate suplimenta prea mult greutatea panoului respectiv. Pentru o insonorizare de calitate insa, este recomandata folosirea mai multor metode simultan, astfel ca pentru fiecare zona ce urmeaza a fi antifonata sa fie utilizate materialele cele mai potrivite.

Fie ca aveti nevoie de spume izolatoare fonic, antifoane tip vopsea, izolatoare fonice tip burete, izolatoare fonice tip pâslă sau folii bituminoase, pe car-sound.ro gasiti produse de calitate, de la producatori recunoscuti in acest segment, precum STP, Dynamat sau Noise Protection.

Comentarii Facebook
Parteajeaza cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *