Cum se aleg difuzoarele auto potrivite ?

De cele mai multe ori difuzoarele originale de pe masini sunt de o calitate slaba. Pentru o auditie mai buna se recomanda in prima faza schimbarea difuzoarelor insa trebuie sa va ganditi de la inceput in ce buget doriti sa va incadrati si ce asteptati de la acele difuzoare. In prima faza trebuie vazut ce dimensiune de difuzoare se pot monta pe masina. Apoi, dupa ce ati vazut ce dimensiune de difuzoare trebuie sa alegeti, trebuie sa stiti daca le veti amplifica sau daca veti lasa acele difuzoare direct pe player. Daca amplificati difuzoarele veti obtine pe langa un volum mai mare si o calitate mai buna. Daca va ganditi si la un volum mai mare este foarte bine sa luati in calcul insonorizarea usilor cu materiale special concepute pentru acest lucru. Un astfel de material insonorizant este Noise Protection.

Ce fel de difuzoare sa aleg?

Daca doriti sa lasati difuzoarele direct pe player aveti nevoie de niste difuzoare mai moi si nu de o putere prea mare pentru ca playerul nu o le miste asa cum trebuie. Ca si difuzoare pentru player va recomandam urmatoarele:

 

difuzoare pentru player de la Rockford Fosgate 

O alta varianta de difuzoare pentru player este:

difuzoare auto dls 

Daca masina va permite , va recomandam sa folositi difuzoare auto tip sistem, cu tweeter separat. In acest fel sunetul va fi mai clar, inaltele le veti auzi doar din tweeterul amplasat mai sus.

Recomandam sa amplificati difuzoarele.

In cazul in care doriti sa amplificati difuzoarele , veti avea nevoie de niste difuzoare mai puternice, insa nu doar puterea scrisa pe cutie conteaza, veti avea surprinderea sa constatati faptul ca niste difuzoare pe care scrie 100w sunt mai slabe si se aud mult mai prost decat niste difuzoare pe care scrie 60w. Conteaza foarte mult brandul producator si calitatea difuzorului. 

Niste difuzoare cu un randament foarte bun sunt:

 

difuzoare auto Eton pentru amplificare 

Aceste difuzoare auto de la Eton au impedanta de 3 ohmi si sunt foarte potrivite pentru amplificare. Eton este un brand care are produse fabricate in Germania. Calitatea acestor produse este premium. De la acelasi producator Eton puteti gasi si difuzoare dedicate pentru marcile VW si BMW. Aceste difuzoare se potrivesc perfect in locasurile masinii si nu este nevoie de modificari. 

difuzoare dedicate bmw seria 3e90 sau seria 5 e60
difuzoare vw
difuzoare eton dedicate pentru gama vw 

Pentru a va recomanda difuzoarele potrivite pentru masina dvs ne puteti contacta la 0735100200 sau puteti accesa www.carsound.ro

Comentarii Facebook
Parteajeaza cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *