pornire din telefon

Alarma auto cu pornire motor din telefon

Alarmele auto nu mai sunt o nouatate pentru nimeni. Se poate instala o alarma auto pe orice masina, sunt alarme auto care se pot monta pe cheia masinii, alarme cu telecomanda sau cu pager pe care se afiseaza informatii despre masina, daca este inchisa sau deschisa sau daca este vreun eveniment cu masina. 

Pot porni masina din telefon ?

Noutatea este o alarma auto cu conectare la telefonul mobil. Pe langa faptul ca putem deschide masina din telefon, putem porni masina din telefon, putem face diverse setari ca de exemplu putem programa ca masina sa porneasca daca afara sunt mai putin de 0 grade sau daca bateria scade sub 12V. Mai mult de atat se poate seta ca masina sa se deschida daca ne apropiem la mai putin de 2-3m de masina si sa se inchida daca ne departam la o anumita distanta  de masina. Putem monitoriza masina, astfel putem vedea oricand unde se afla ba chiar stilul de condus. 

Ce alarma se potriveste pe masina mea ?

Aceasta alarma auto de la Star Line se poate poate seta pentru masina dvs, se scrie un soft in unitatea alarmei si aceasta alarma auto comunica direct cu calculatorul masinii.

pornire din telefon
alarma auto cu pornire motor

Aceasta alarma auto cu pornire din telefon necesita instalare intr-un service specializat intrucat trebuiesc facute foarte multe setari pentru ca aceasta alarma sa functioneze optim pe masina dvs.

Daca doriti sa stiti ce model de alarma este compatibil cu masina dvs ne puteti contacta la 0735100200 sau office@carsound.ro

Cat  costa o alarma cu pornire motor ?

Mai sunt cateva  variante de alarme auto cu pornire din telefon insa pretul difera, astfel un model similar de la Viper costa incepand de la 4000ron , sistemul este compus din alarma si interfete digitale in functie de masina, alte modele de alarme auto cu pornire din telefon depasesc suma de 3000 ron.

Aceasta alarma auto Star Line cu pornire din telefon costa 1449 ron in aceasta perioada la CarSound.ro

 

 

Comentarii Facebook
Parteajeaza cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *