subwoofer auto rockford cu doua difuzoare

Subwoofer auto Rockford Fosgate cu doua difuzoare

CarSound va propune un nou pachet de bass format dintr-un subwoofer auto Rockford Fosgate cu doua difuzoare si amplificator auto Boss Audio pe 2 canale. Acest pachet de bass se adreseaza celor care doresc un bass puternic oferit de subwooferul auto Rockford. Este un subwoofer auto de calitate premium. Incinta este de asemnea Rockford , facuta din MDF si mochetata. Difuzoarele au diametrul de 25 cm.  Amplificatorul Boss Audio dezvolta o putere maxima de 1600 w.

De ce un subwoofer auto ?

Daca doriti un sunet complet in masina aveti nevoie de un subwoofer auto. Oricat de puternice si performante ar fi difuzoarele auto, acestea nu pot dezvolta un bass foarte puternic si la frecvente joase. De aceea este nevoie de un subwoofer care sa completeze sunetul. In acest fel difuzoarele pot fi setate sa redea medii si inalte si nu vor mai fi asa de solicitate. Veti avea un sunet complet si melodiile preferate vor suna mult mai bine.

Poti apela la CarSound si pentru instalarea sistemelor audio-video pe masina. Avem experienta vasta in domeniu si iti vom instala si regla sistemul audio exact asa cum trebuie.

Comentarii Facebook
Parteajeaza cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *