navigatie auto

Model nou de navigatie auto cu android

CarSound va prezinta un model foarte interesant de navigatie auto cu android 8, este vorba despre un dvd auto de dimensiune 1din cu ecran de 10 inch. Aparatul ruleaza sistem de operare Android 8, are 2Gb ram si memorie de 32 Gb. 

navigatie auto
navigatie auto cu androdi 8

Acest dvd auto se poate monta pe masinile cu locas 1din ca de exemplu Opel Astra, Dacia Logan. Deasemenea se poate monta si pe masinile cu locas 2din cu rama adaptoare. Ecranul este de dimensiuni generoase , de 10 inch. Acest ecran se poate detasa.

Finisajele sunt de calitate  foarte buna

navigatie auto cu android si ecran de 10 inch

Calitatea aparatului este premium, este o navigatie cu android care ruleaza foarte bine waze si youtube, poate primi internet prin wifi si va puteti folosi contul google cu aplicatiile preferate. 

Ce dimensiune este acest dvd ?

Aceasta navigatie auto cu android se poate instala pe masini cu locas 1din dar si pe masini cu locas 2din.

Navigatie auto cu android si internet.

Nu mai este nevoie sa instalati harti, puteti rula waze sau google maps direct pe navigatie

Dvd auto de calitate

Acest aparat este de o calitate foarte buna, materialele folosite sunt premium, vizibilitatea ecranului este foarte buna, plasticele sunt de calitate.

Cum se misca acest dvd auto ?

Aceasta navigatie ruleaza android 8, are 2Gb ram si procesor octa core. Datorita acestei configuratii aparatul se misca foarte bine si puteti rula cu usurinta waze, youtube sau alte aplicatii dorite.

Comentarii Facebook
Parteajeaza cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *