Faptul ca soferii moderni isi doteaza masinile cu sisteme audio puternice nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, insa calitatea sunetului depinde in foarte mare parte si de alte elemente din interiorul autovehiculului si nu numai de sistem in sine. O folie pentru antifonare reprezinta o solutie ideala pentru a avea parte de o calitate inalta a sunteului pe care il produce sistemul audio din interiorul acesteia fara aparitia distorsiunilor din partea unor materiale precum plastic sau metal. In plus, o astfel de folie reuseste sa elimine vibratiile care se produc la contactul cu metalul, dar si reverberatiile produse de catre reflexiile sunetului.Folile de antifonare se folosesc si pentru a elimina vibratiile si sgomotele din timpul rularii.

Materialele insonorizante auto se aplica pe podea, usi, portbagaj sau plafon. Pe partile metalice este de recomandat sa se aplice insonorizare auto pe baza de bitum cu folie de aluminiu. Un astfel de material insonorizant este Noise Protection de 4mm. Acest material este de o calitate foarte buna, este de ajuns sa curatati suprafata inainte de a aplica materialul, este foarte adeziv si usor de aplicat. Daca veti insonoriza podeaua masinii cu acest material veti simti diferenta. Masina va fi mult mai silentioasa la rulare.

Pentru usi se recomanda un material insonorizant tot pe baza de bitum cu aluminiu dar de o grosime de 1,5 mm

Acest material este mai usor si se recomanda pentru usi. Deasemenea veti simti diferenta daca insonorizati total usa cu acest material de la noise protection. Acest material se poate aplica si pe fetele de usa pentru a scapa de zgomotele provocate de plastice.

 

Comentarii Facebook
Parteajeaza cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *