Atunci cand achizitionam o masina sunt cateva lucruri care ne intereseaza, preferintele variaza in functie de gusturile fiecaruia. Unii vor un anumit tip de masina sau o anumita marca, pe altii ii intereseaza o anumita culoare. Sunt alti oameni care vor o masina cu un anumit tip de motor. Dupa ce am cumparat masina , dupa o perioada observam detaliile in amanunt. Un astfel de detaliu este sistemul audio al masinii. Difuzoarele standard sunt de o calitate slaba chiar si pe masinile premium. Partea buna este ca sistemul audio poate fi imbunatatit destul de usor . 

Atunci cand discutam despre difuzoare auto de calitate un brand foarte important este DLS. Difuzoarele auto DLS sunt de o calitate foarte bune si fac o diferenta clara de sunet intre difuzoarele stoc si acestea. 

Un model de difuzoare auto DLS este RC 6.2

Aceste difuzoare auto au o putere de 100w rms si se recoamnda a fi amplificate. Sunt niste difuzoare pe componente cu tweeter separat si filtre. Au un sunet foarte clar si puternic. Pentru aceste difuzoare se recomanda un amplificator auto de cel putin 80w rms pe canal.

 

Comentarii Facebook
Parteajeaza cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *