Va pregatiti pentru vacanta sau pentru un drum lung cu masina? Sau pur si simplu va doriti o atmosfera relaxanta in masina? Pentru a va asigura un confort cat mai mare in momentul in care porniti la drum, va recomandam echiparea masinii dumneavoastra cu un DVD auto.

DVD-ul auto are un design elegant si este proiectat astfel incat sa se potriveasca cu design-ul de bord al oricarui model de masina. In plus, DVD-ul auto poate fi conectat la diverse alte electronice, inclusiv  boxe.  Principalele functii si caracteristici ale DVD-ului auto pot fi acesate foarte usor  din meniu si in functie de model se poate opta pentru touchscreen. De asemenea, acesta poate fi controlat si cu ajutorul unei telecomenzii fara fir, ceea ce permite o accesibilitate si mai mare.

Principalele avantaje de care va puteti bucura daca optati pentru un DVD auto sunt: redarea sunetelor  la o inalta calitate si oferirea unor imagini la o rezolutie foarte buna, totul cu un consum scazut de energie.  In plus, pentru a fi protejat impotriva furtului, DVD –ul auto are componenta din fata  detasabila, astfel incat permite montarea si demontarea acestuia cu usurinta.

Pe site-ul boxeauto.ro puteti gasi o gama variata de DVD-uri auto care sa corespunda necesitatilor dumnevoastra. Pretul acestora difera in functie de model, calitate si design.

 

Comentarii Facebook
Parteajeaza cu prietenii tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *